Access Bars


ACCESS BARS® (Energetische massage op het hoofd)


Wat betekent Access Bars  voor mij?


Ik ben meer gewaar, mijn intuïtie is nóg sterker geworden, het geeft me vrijheid, rust, wijsheid en alle ballast kan ik véél makkelijker loslaten, het ontspant me, ik leer veel nieuwe contacten kennen die hier ook mee bezig zijn, ervaar véél meer gemak, vreugde en glorie, mijn bewustzijn vergroot, ...


Access Bars, je bent er voor of je bent er tegen.

Het start met het te ervaren, het kan een pure massage voor je zijn,

maar het kan je ook in beweging zetten en je leven veranderen.


Maar je kan het pas echt weten als je de sessie ervaart!

Vooral niet doen als je in dezelfde cirkel wilt blijven zitten,

geen vooruitgang wilt en niets wil loslaten!


Access Bars bracht reeds in korte tijd positieve veranderingen in mijn leven!

Wat is er nóg meer mogelijk?

Wil je graag voelen wat een Access Bars sessie is? Wat het met jou doet?

Probeer dan een proefsessie! Of wil je een Access Bars Class zodat je het ook aan anderen kunt geven?

Ervaar wat de behandeling voor jou doet!

Wil je graag meer weten, lezen, zien en horen over Access Consciousness:Waar is een Access Bars behandeling allemaal goed voor?


Wanneer jij er behoefte aan hebt je te ontspannen en/of een makkelijker leven te gaan leiden. Er zijn geen redenen waarom je het niet zou kunnen doen. Access Bars kan naast ontspanning ook verlichting, heling en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken:


- Bij add/adhd

- Bij pijn in het lichaam

- Bij zwangerschapsklachten

- Wanneer je vaak moe bent

- Slecht slaapt

- Hoofdpijn/migraine hebt

- Gestrest bent

- Moeite hebt met keuzes maken

- Te veel nadenkt/ Piekeren

- Burn out

- Depressie/donkere gedachten/suïcidaal/zelfmoordgedachten

- Uitstelgedrag

- Zelfsabbotage

- Uitputting

- Zelfvertrouwen opkrikken

- Relaties niet lekker lopen

- Je niet blij bent met jezelf, ...


Ook kinderen en baby's hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden!


Access Bars bracht bij mij op korte tijd al mooie resultaten!

Tandsteen was weg na een sessie, meer zelfvertrouwen, geen uitstel meer, doen wat ik moet doen én graag doe, pijn die weg is, makkelijker inslapen en doorslapen.

Me nóg lekkerder in mijn vel voelen.

Ik hoorde zelfs van een collega dat ze haar hoorapparaat niet meer nodig heeft na een sessie!

Wat is er nog meer mogelijk? Echt zot wat Access Bars teweeg kan brengen! Wil jij het ook ervaren? Volg een proefsessie of leer het in de Access Bars Class. Sommigen willen dagelijks/wekelijks een sessie en anderen nemen maandelijks een behandeling zodat ze verder groeien in hun bewustzijn en hun klachten verdwijnen.


Je kan kiezen uit:


Access Bars Sessie - Access Bars Class - Access Bars Energetic Facelift - Access Bars Bodyproces


Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?


Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.


Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.


Een Access Bars sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest.

In het beste geval kan een Bars sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken.

Hoe wordt het nog beter dan dat?


In een Access Bars Class geef en ontvang je twee keer de Bars en krijg je alle tools die nodig zijn om thuis en/of in je praktijk zelfstandig de Bars te kunnen geven. Deze opleiding is een 1-dag opleiding. 

Hoe kan het nog beter?


De Access Bars Energetic Facelift is HEERLIJK! Het is niet alleen voor je gezicht maar eigenlijk voor je hele lichaam. Het geeft je lichaam een diepe, verjongende en helende werking.

Met dit proces zetten we energieën aan waarmee je de verschijning van veroudering in het gezicht kunt omkeren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren – zonder operaties, injecties, peelings of medicijnen!

Het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met overgang, hormoonhuishouding, concentratie, zichtvermogen, haaruitval, bewegelijkheid van het lichaam, slaapstoornissen enz.

Waar kies jij voor? Wil jij ook een sessie? Of kies je voor de 1-dag opleiding?Access Bars Bodyproces

Waar kiest jou lichaam voor? Heb je pijn? Spanning in, op en rond je lichaam?

Wat als dit dragelijker voor je zou zijn? En helemaal weg zou zijn?

Wat kan je dan allemaal terug in je leven?


Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets veel groters.

Wat is er nog meer mogelijk?


Ik ben een gecertificeerde Access Bars Facilitator en Access Facelift Facilitator.

Je kan dus bij mij terecht om de Access Bars en Access Facelift opleiding/class te volgen!


Meer info, aanmeldingen en inschrijven:
Meer lezen, horen, zien? Check de Access Consciousness Shop:


0032(0)474/31 76 81

www.projectlove.be

Copyright @ All Rights Reserved